Traktatie doehetlekkerzelf-kaart

maart 27, 2017

Traktatie doehetlekkerzelf-kaart Morgen vieren we de verjaardag van Stern op het kinderdagverblijf. Stern trakteert. Of zijn ouders trakteren, want Stern weet niet dat hij jarig is. Ik bedacht de doehetlekkerzelf-kaart. De kinderen kunnen met hun ouders/verzorgers deze kaart zelf afmaken. Ken jij iemand die ook een doe-het-zelf kaart wil hebben, tag diegene dan hieronder. Donderdag zal…

1 keer per jaar op Facebook

maart 20, 2017

1 keer per jaar op Facebook Gisteren werd mijn zoon Stern 2. Ik ben super trots op hem. Tot nu toe heeft Stern 2 keer zichtbaar op Facebook gestaan. De reden is dat ik Stern later zelf wil laten beslissen welke foto’s hij op internet wil hebben. Ook wil ik dat deze foto’s mijn/zijn eigendom…

Libelle

maart 10, 2017

Libelle Ik sta deze week in de Libelle in de rubriek ‘dit doe ik’!

Pappa en Mamma-en

maart 3, 2017

Pappa en Mamma-en Tijdens het dagdromen in mijn zwangerschap vorig jaar bedacht ik verschillende voornemens, zoals: Mijn baby kijkt geen t.v; Mijn baby eet niet uit potjes; Mijn vriend en ik noemen elkaar geen pappa en mamma. Ik heb een allergie voor elkaar als stel “pappa” en “mamma” te noemen. Zoals: “pappa, wil jij nog wat…

Stempelen

maart 2, 2017

Stempelen In de winkel Tiger in centrum Utrecht vond in een stempelset van ogen,oren en neuzen. Ik vind stempelen heerlijk. Hier het  

Wildplukken van tamme kastanjes.

februari 23, 2017

Wildplukken  van tamme kastanjes In Rhijnauwen gingen mijn vriend en ik op zoek naar tamme kastanjes. We vonden een tamme kastanje boom. Op de grond lag geen kastanje meer. Er stonden wel twee mannen onder de boom. Als er een kastanje viel doken de mannen er op af. Opeens viel er één. Een van de mannen…

Rettich

februari 3, 2017

Rettich Met een Chupa Chups cola lolly in mijn mond loop ik naar de groenteboer. Ik heb iets besteld, het is een rettich. Een soort witte wortel. Het is voor een zeer gezonde salade. In de winkel staat een student achter de kassa. “Helaas”, de rettich is niet verkrijgbaar. Ik vertel over het zeer gezonde recept,…

Kieskeurig

februari 3, 2017

Kieskeurig Ik ben bezig met een koesterboek aan het maken. Een boekje met illustraties van mij en waarin je je eigen momenten kan beschrijven en tekenen. Nu ik er een paar maanden mee bezig ben, word ik steeds kritischer. Nu het eindelijk af is twijfel ik ineens weer enorm. De criticus in mijzelf vraagt zich af…

Kapper zonder afspraak

januari 20, 2017

Kapper zonder afspraak Ik ga vaak naar de kapper zonder afspraak. Het liefst ga ik om 09:00 uur, zodat ik de eerste klant ben. Laatst wilde ik mijn uitgroei weer bij laten werken. Ik was er om 08:50. Helaas stonden er al 2 mensen. De kapster opende de salon. Eerst hurkte ze voor het onderste slotje, boog…

Maagband

januari 9, 2017

Maagband In de supermarkt is een mannelijke caissière. In de loop van de jaren werd hij steeds een beetje dikker. Aan de lopende band vang ik op dat hij net een maagband heeft gekregen. Jeetje, zei ik, dan mag je nog maar weinig vet eten. Daar had hij een prima oplossing voor. ‘Ik pureer mijn…