100dayproject 4/100 ADHD

Door Merel van Ginkel | mei 16, 2017

100dayproject 4/100 ADHD

Boos op haar

Door Merel van Ginkel | september 4, 2015

Ik schold haar uit. Mijn vuisten gebald en mijn enige doel was haar kwetsen. Vanaf de kant werd ik aangemoedigd mijn boosheid te uiten. Ik werd steeds kwader. Tot mijn tegenspeeltster in haar kracht kwam en mij dwong excuus aan te bieden. Na de scene gaven we elkaar een knuffel. Theatersporttraining van de Lunetics, mijn…

Door Merel van Ginkel | november 6, 2016

Error Vandaag zat er iets tegen. Mijn mail heeft een error. Mijn inbox verdween en ik kon mijn mails niet verplaatsen omdat de lege prullenbak vol zat. Ik voelde me zoals dit konijn.  

100dayproject 5/100 ADHD

Door Merel van Ginkel | mei 16, 2017

100dayproject 5/100 ADHD

Niet denken aan een roze olifant

Door Merel van Ginkel | oktober 24, 2015

Niet denken aan een roze olifant Ik ben deze blog begonnen om meer stil te staan bij mooie momenten. Ik vind dit lastig, omdat het zo makkelijk is om te denken aan de minder mooie momenten. Als ik er niet aan probeer te denken, denk ik er alleen maar meer aan, zoals niet denken aan…

Met de billen bloot

Door Merel van Ginkel | november 16, 2016

Met de billen bloot Ik ben deze blog begonnen om meer stil te staan bij mooie momenten in mijn leven. Dit had ik namelijk hard nodig. In mijn hoofd was het vaak een chaos aan gedachten, ideeën en emoties. Na jaren lang zoeken waarom ik steeds in deze chaos belande kwam dit jaar de diagnose.…

100dayproject 6/100 ADHD

Door Merel van Ginkel | juli 3, 2017

Chaos in mijn hoofd

Door Merel van Ginkel | januari 30, 2016

Chaos in mijn hoofd En toen ineens was het chaos in mijn hoofd. De ballen in de lucht houden lukte even niet meer. Ik wil graag een goede moeder, medewerker, meervanMerel-directrice, zus, tante, buurvrouw enz. zijn. Het lukte me even niet meer prioriteiten te stellen, omdat ik iedereen tevreden wil houden. Dus heb ik het…

Optreden

Door Merel van Ginkel | november 18, 2016

Optreden Morgen is er het optreden van longformgroep de Lunetics tegen de groep KABAM. Vanaf 19:00 uur begint het eerste optreden in de Musketon in Lunetten. Komt allen! Het is gratis. Met de groep trainen we al in de middag. Voor mij is dat al best intensief. Of ik in de avond optreed, laat ik…

100dayproject 7/100 ADHD

Door Merel van Ginkel | juli 3, 2017