Geheime schiftjes

Door Merel van Ginkel | april 28, 2017

Geheime schriftjes Als kind hield ik van schriftjes maken. Deze hadden geheime enveloppen, slotjes van papier en verwijzingen voor waar de andere geheime schijfjes lagen. Ik had dan ook veel geheimen. Bijvoorbeeld op wie ik verliefd was en wie mijn beste vriendin was, waar ik ruzie over had met mijn moeder en wie welk geheim…

Structuur doe je zo

Door Merel van Ginkel | maart 3, 2017

Structuur doe je zo Ik probeer elke dag al mijn gedachten op te schrijven. Vervolgens geef ik per gedachte een letter. De A voor dit wil ik snel doen, de B voor dit kan ook later en C voor dit kan veel later. Dit heb ik geleerd van de ADHD psycholoog. Meestal lukt het me…

Opruimen

Door Merel van Ginkel | maart 3, 2017

Opruimen Ik heb mijn vriend voor Valentijn deze week alvast een cadeau gegeven. Het boek van Marie Kondo, een Japanse opruimgoeroe. Had ik het maar nooit gedaan. Zodra hij even tijd heeft, pakt nu iets vast en voelt in zichzelf of hij er blij van wordt. Zoniet, dan gaat het weg. Ik moet er ook aangeloven. Mijn…

Vergeet je baby niet-tas

Door Merel van Ginkel | maart 2, 2017

Vergeet de baby niet-tas Het idee voor deze tas kwam, doordat je met een baby/dreumes altijd zoveel spullen mee moet nemen. Met deze tas vergeet je niks meer. Onderaan kan, in plaats van baby, ook een naam staan. Vergeet je het kind ook niet:) Leuk kraamcadeau. Hij komt binnenkort in mijn webshop, maar je kan…

Stank hoeft niet te stinken

Door Merel van Ginkel | maart 2, 2017

Stank hoeft niet te stinken (nl) Dat stank niet hoeft te stinken heb ik vandaag geleerd. Er is een nieuwe reclame die een toilet aanbeveelt waarbij je je eigen poep niet ruikt. Zonde! Want door je poep soms te ruiken, weet je ook wat wel lekker ruikt.

Nieuwsbrief vrienden van Meer van Merel

Door Merel van Ginkel | februari 6, 2017

Nieuwsbrief vrienden van Meer van Merel Ook vriend worden van Meer van Merel? Dan kan al door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hoppa! Na een tip van een klant ben ik op zoek gegaan naar een directe link waarmee je je kan inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Je leven wordt mooier als je deze nieuwsbrief…

Nieuwsbrief

Door Merel van Ginkel | januari 16, 2017

Nieuwsbrief Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Meer van Meer van Merel in 2017

Door Merel van Ginkel | januari 2, 2017

Meer van Meer van Merel 2017 – Elke maandag en vrijdag een blog over mijn (mooie) moment van de week; – Een keer per maand een nieuwsbrief met als thema mooie momenten, en hoe deze te creëren; – Je kan mij boeken voor een mooie momenten-workshop (individueel of in groepsverband). Denk aan een bedrijfsuitje of…

Alleen de witte

Door Merel van Ginkel | november 25, 2016

Alleen de witte Vandaag at ik gezond. Van de pepernotenmix at ik alleen de witte.

Structuur

Door Merel van Ginkel | november 22, 2016

Structuur Er zit weinig structuur in mij. Ik moet het daarom vaak hebben van een externe structuur. Nu stempel ik graag. Mijn stempel-alfabet was helaas alleen de eerste dag compleet. Al snel verloor ik de 3 A’ s. Heel lastig als je een woord met A’s erin wil opschrijven. En dat komt veel voor heb ik…