Draagdoek

aug 30, 2015

Vandaag liep ik in het bos met in de draagdoek mijn zoon S.  

Egel

nov 8, 2016

Egel Voor een cursus welke ik volg is de opdracht elke dag iets te maken. Vandaag werd het een egel. Geen verhaal erbij. Behalve dat ik de egel nagellak heb gegeven om zijn leven iets kleurrijker te maken.

Langzaam is alles mooier

nov 12, 2015

Langzaam is alles mooier Dit stond op een bordje bij een hotel Het stond op de parkeerplaats, naast allerlei dure auto’s. Bij de fietsen stond helaas niet zo’n mooi bordje.  

Ritueel

jan 23, 2017

Ritueel Als ik net in bed lig dan voel ik altijd met mijn hand of er ruimte is tussen het hoofdeinde en mijn kussen. Mijn hand moet er tussen passen. Als ik het niet doe, kan ik niet slapen. Heb jij ook een ritueel die eigenlijk niet nodig is?

Prinses

feb 15, 2016

Prinses Soms weet ik even niks te tekenen. Gelukkig kreeg ik een tip van mijn 6 jarig overbuurmeisje. Teken een prinses! Bij deze!

Wat was fijn vandaag?

jan 27, 2017

Wat was fijn vandaag? Graag reageren op www.facebook.com/meervanmerel  

Dag dagboeken

mrt 18, 2016

Dag dagboeken Vanaf mijn 13de teken en beschrijf ik vaak mijn dag. Het is inmiddels zoveel, dat het tijd was om op te ruimen. Zo kwam ik ook liefdesbrieven tegen van exen, maar ook de brieven waarmee het uit werd gemaakt. Zinnen als: “ik gun je iemand die meer van je houdt dan ik” .…

Individueel aan de slag met Merel

mrt 6, 2017

Individueel aan de slag met Merel Afgelopen zondag stond ik met M. stil bij haar mooie momenten. Elke twee weken neemt ze deze tijd voor haarzelf. Ze vertelt wat prettig was en ze legt dit creatief vast. In haar eentje heeft ze de rust niet om hier echt voor te gaan zitten. Maar als ze…

Leidsche Rijn

mei 4, 2016

Leidsche Rijn Ik was erbij toen het gebouwd werd. Een paar jaar geleden ging twee bevriende stellen wonen in Leidsche Rijn. Ze lieten hun huizen bouwen naar hun wensen. ‘ Zohee’ , dacht ik, wonend in een sloopwoning in Overvecht, ‘ als je daar samenwoont heb je het geluk gevonden!’ Met jaloezie keek ik naar…

Love shower

mrt 12, 2017

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text] Love shower Laatst gebruikte een vriendin de term: ‘love-shower’ Ik dacht dat je dat…